tisdag 5 maj 2009

hemma

Tillbaka ikylan igen, efter några fina dagar i Tjeckien. Måste säga att vädret där vart kalas framför allt om man jämför med vad man möts med om man går ut genom dörren idag då det reganr rätt bra.

Men Tjeckien vart bara roligare och roligare ju längre det gick, dem två första dagarna gick verkligen inte för egen del men det var bara att bita ihop och ta sig igenom. Som tur var så gick det destu bättre för Karin och dem andra tjejerna.

Sen är det bara att passa på och gratta Sara till dem två fina 3- platserna som hon klämde till med! Så Sverige tog några kliv upp i resultatlistan. Alltid lika kul.

Annars så finns det inte så mycket mer att säga om den lilla trippen förutom att det fortfarande är en lika kul tävling ,och iår med lite bättre resultat ifrån laget, då alla körde bra tillsammans och verkade ha kul. Stort Plus till ledarna som håller skenet uppe och springer runt förfullt och ger 110%, och för maten och boendet som jag ger 5-stjärnor!

3 kommentarer:

Jennifer sa...

Vad kul att läsa att du verkar ha haft det bra :)
Kan vi inte bestämma någon helg att ses om ni vill komma ner hit !? Tar ju bara två timmar
kram kusse!

Jessica Kihlbom sa...

Hej!
Såg Ert kök, rikigt frässcht! nu är det nog lite körigt uppåt emot sthlm imon och så, men hur långt är det ifrån Halmstad ska ev. dit ganska snart vet inte i huvudet vilken helg. Men vi kanske kan komma under nån veckodag det passar nog bättre för vår del, om det går för Er givetvis?
Ha det bra! Hälsa! Pusskram!

Jennifer sa...

Hej!
Vad kul att höra, från halmstad är det väl cirka en timma kanske.
Ja det får ju bli efter vid halvfem isåfall då är ju bägge hemma, sen jobbar ju inte jag i och för sig alla dagar men
Hör av dig iallafall.
Ja köket blev jättebra, nu är det bara tapeter och kakel som fattas :)