fredag 4 december 2009

Fredag

Äntligen helg! Vart för mycket jobb senaste dagarna vilket resulterade i totalt 54tim. denna vecka, inte så mycket så att skryta om men med tanke på att jag bara jobbade ``riktiga tider`` i mån- och tisdags så är det helt ok endå!

Men nu blir det en lugn helg, säkerligen somna framför idol så man orkar upp och möta carro i morgon för en liten rutt på cykeln.

Annars så ser jag väldigt mycket fram emot Gran Canaria nu, men nu är det bokat och klart iaf så nu är man på väg till 50% iaf! 13-27:e. Blir perfekt så man inte bleknar och regnar bort här hemma. Men ska inte klaga hade chans att åka till Thailand nu 8-23 December med extra plats på flyget och sviten på hotellet men vem tackade nej liksom? Det svider lite det gör det verkligen, men allt inför julen är faktiskt riktigt mysigt, plus att baka/laga knäck och mysa med lite glögg i soffan tillsammans med Jonas vart det vinnande erbjudanet. Och så ``sparade ju jag dem där 200kr som Thailnads- resan faktiskt kostade:) Hahaha nee, så snål är jag nog inte men kände inget behov av att åka, utan mysa hemma istället och njuta lite av tiden tillsammans med Jonas innan säsongen drar igång vägde tyngre.

Nu väntas mat!

Trevlig helg!

Inga kommentarer: