måndag 20 september 2010

Måndag

Åter måndag och en ny arbetsvecka väntar:) Dagen började med lite data-strul igen på jobbet så vi missade väl ungefär 2tim effektiv tid vilket säkerligen kommer resultera i övertid skulle jag tippa på så mer klirr i kassan! Dock så finns det att göra endå så inte allt för kul när man pallrat sig upp från sängen och kommer till jobbet och i princip inte kan göra något innan data- nissarna vaknat till liv och börjat reda ut det hela. Efter jobbet var det en sväng in till stan och lämnade in telefonen så får invänta svar på det... Valde att lånas mammas gamla Nokia under tiden. Säger bara sååå 2009! Lärt mig att få upp knapplåset iaf! Lutar ev. åt en Nokia sen endå dem kan man lita på lägger iaf inte bara av när man inte rör den!

Sen vart det lite andra ärenden på stan, hann in och bytte en kavaj som jag fick tag på förra veckan men inte orkade prova, hämtade mer tapeter, ringde och jagade på målaren så han skulle dyka upp i nästa vecka skööönt! Och ett besök i mataffären. Så klarar jag av morgondagen också.

På träningsfronten så är det väldigt lugnt. Får hålla i gång lite till, tills på lördag lr något rättare sagt då det är avlutning med laget.

Nu blir det sängen så man orkar ta sig upp imorgon då en ny dag på jobbet väntar!

Inga kommentarer: