tisdag 12 april 2011

Tisdag och lugnet före stormen.

Gårdagens cykelpass vart mer likt en dags utflykt. Med 4,5tim på cykeln i strålande sol och en fika på det och sen tyvärr en liten incident på hemvägen tyvärr, tråkigt! Men shes a hero!:) Det var inga ``lessna``miner för det, bara syna asfalten och komma igen.

Sen tog vi tillfället i akt och tog bilen in till Ciney och för att äta och dricka lite gott. Grekiskt mmmmm! Tack för en Trevlig middag tjejer.

Vilodagen lyckades vi minst sagt pricka in bra då det var regn idag, så jag var rätt glad att det stod 1tim på schemat istället för 4 en regnig dag som denna. Minus är dock att det inte vart någon sovis att prata om då jag och Madde skulle hinna köra igång en maskin med sängkläderna så dem är rena och fräscha innan det är dags att förflytta sig till Holland imorgon. Sen hade vi glömt bort att det var idag den ``lokala kanalen``skulle komma och filma lite på passet. Men vi vart påminda när det knackade på dörren tio i tio. Men ingen skada sked vi gjorde vårt jobb!

Så nu är det bara ta tillvara på dem sista lugna timmarna innan det är fullt hus här igen och bilar och bussar ska packas. Holland nästa!

Inga kommentarer: